Ervaringen

Ervaringen coach sessies:

Moeder jongen van bijna 7

Vanessa ken ik persoonlijk nog van de middelbare school, zo wist ik dat Vanessa een voorliefde heeft voor kinderen! Onze zoon was meteen op zijn gemak bij Vanessa en kon ze meteen tot het knelpunt komen. Na een paar sessies merkte we vrij snel verandering in zijn gedrag. Bedankt Vanes, en heel veel succes met je praktijk!!!

Moeder jongen van 6

Vanessa stelt je kind direct op zijn of haar gemak. Ze is lief en rustig en straalt vertrouwen uit. Al na een paar sessies merk ik dat het beter gaat. Ben zeer tevreden.

Jongen van 6

Ik ben blij dat ik bij jou mocht komen. Ik ben nu niet meer angstig en voel me veeeeeel stoerder

Moeder * dochter van bijna 3 jaar*

Wij kennen Vanessa inmiddels dik 2 jaar. Zij is de gastouder van onze dochter van bijna 3 jaar oud. Vanaf de eerste ontmoeting waren we enthousiast over Vanessa. Ze is vriendelijk in het contact en overduidelijk heeft ze passie voor haar werk. We ervaren Vanessa als een betrouwbaar en kundig persoon die ook erg lief is voor onze dochter. We brengen haar dan ook vol vertrouwen naar haar toe.

Ervaringen van mensen uit mijn omgeving:

Ik ken Vanessa al een tijd op het gebied van haar deskundigheid. Op het gebied van van begeleiding van kinderen en als gastouder. Onze zoon zit bij haar op de bso. Ik heb haar ook als mens leren kennen. Een mens met een groot hart en interesse en passie voor kinderen, pedagogiek, coaching en haar wens tot bijzondere begeleiding van kinderen. Coaching en begeleiding is wat mij betreft op haar lijf geschreven. Ik waardeer haar passie en inzet heel erg.

 

Toen je mij vertelde dat je de studie kindercoaching wilde gaan volgen, verbaasde mij dit niets. Dit is voor jou the way to go. Je behandeld kinderen met respect. Je bent het niet met ze oneens, maar probeert hun kant van het verhaal te begrijpen, echt te luisteren naar wat er gezegd wordt. Toont respect, staat open voor feedback, bent eerlijk, niet bang om de waarheid te vertellen, geeft niet op, behandeld een kind als mens, je bent leergierig en liefdevol.
Naar mijn mening, alle kwaliteiten wat een coach nodig heeft, heb jij in overvloed .

 

Vanessa is een goede kindercoach, omdat ze goed en aandachtig kan luisteren. Ze stelt zich open en weet contact te leggen wat vrijwel van nature gaat. Vanessa ziet snel relaties tussen oorzaak-gevolg en waarom een kind reageert zoals het reageert en wat daar een mogelijke oorzaak van is.