Het gezicht achter de praktijk

Dat ben ik, Vanessa van Roon, 36 jaar. Trotse mama van Jolie 6 en partner van mijn lieve vriend, Dorian. Met zijn drietjes wonen wij in het mooie Bezuidenhout, in Den Haag.

Je kunt mij wel een enthousiast, gepassioneerd en liefdevol persoon noemen. Iemand die er altijd voor gaat en doelgericht is. Dat heeft mij gebracht, waar ik nu sta in de wereld van coaching. Al ruim 20 jaar ervaring in het werken met kinderen, wat ik met ontzettend veel plezier doe en zal blijven doen. Echter, begon het steeds meer te kriebelen om mezelf verder te ontwikkelen. Waarom doen en denken kinderen, op de manier hoe ze dat doen. Dat fascineert me enorm. Ik ben een echt mensenmens, die graag voor een ander klaar staat. Waarom geen kinderen begeleiden en hun ouders, in tijden waarin het niet zo gemakkelijk gaat. Kinderen zijn de toekomst en de maatschappelijke druk wordt steeds zwaarder. Prachtig om een steentje te mogen bijdragen en kinderen te begeleiden bij de obstakels die zij tegen komen op hun levenspad.

In het verschiet, liggen nog een paar mooie opleidingen. Met een hooggevoelig meisje en een hooggevoelige mama, komt de opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige als geroepen. Heel graag begeleid ik daarom ook deze kinderen en pubers, in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar.

Bel of stuur gerust een mail voor meer informatie en wellicht mag ik jullie ontmoeten in mijn praktijk.